*یکی از بیدقتترینهای عالم منم بدون شک. انقدر هم گواه بر این مدعا زیاد ه که نمیدونم کدوم رو بگم.
فکر کن امروز اجاق گاز رو حسابی تمیز کردم. بعد چند تا چغندر رو گذاشتم توی یه قابلمهی کوچیک که خیلی شیک بپزن! رفتم یه دور زدم برگشتم دیدم کل گاز و کابینت سفید کنار ش مزین شده به خالخالیهای قرمز.
ندا رسید که مریمی! برای پختن چغندر یا همان لبو، قابلمه باید بزرگ باشد!
فلذا بنده قابلمهی کوچیک رو شسته، چغندرها را به قابلمهی بزرگتری انتقال داده مجددا روی گاز گذاشتم. بعد دیدم چند تا دیگه هم توی نایلونش هست. اونا رو هم شستم و اضافه کردم. قسمت قشنگش، رنگ قرمز خوشرنگ آب داخل قابلمه بود. نمیشه باهاش هنری چیزی در کرد؟! جز رنگ کردن ماست. اون رو یادمه.
پ.ن: اینجا نوشته که چغندر، خون رو تصفیه میکنه و باعث بهبود جریان خون میشه. پاککنندهی کبد، کلیه و کیسهی صفراست. ویتامین ث، آهن و اسید فولیک داره که از کمخونی جلوگیری میکنه. برای گوارش هم خوبه.