*ابتدا یک عدد کدو حلوایی گردندراز ابتیاع نموده از دیدن قیافهش کلی میخندین و یاد داستان کدوقلقلهزن بچگیاتون میافتید. بعد از اینکه شستید ش، یک عدد چاقو برداشته و به هر زور و زحمتی هست برش میزنید ش به این صورت که گردنش رو برشهای افقی میزنید که بهتون اشکال دایرهمانند تحویل میده. به قسمت بزرگ پایینش که رسیدید، باید داخلش رو تمیز کنید و برشهاتون مربعی شکل میشن تقریبا. زیادی هم ریز ش نکنید. هر برش من اندازهی یک زیردستی بزرگه.
بعد تیکههای کدو حلوایی رو میچینید داخل قابلمه. من قطعههای مربعی رو که پوست دارن، چیدم زیر. روشون قطعههای گرد رو چیدم. یه کم هم آب بریزید و بذارید روی شعلهی کم بپزه. خودش آب میندازه و آرومآروم میپزه.
بعد میشینید انقدررررررررررررررر میخورید که دلدرد بگیرید. میتونید اواسط پخت، داخل قابلمه مقادیری شکر هم بریزید اگر کدوتون تقریبا اصلا شیرین نیست.
بعد در حالی که حجمتون 3 برابر شده و دارید چای میخورید که بشوره ببره، نقشه میکشید که بقیهش رو کی بخورید.
پ.ن: کدو حلوایی، ویتامین ای، ث، بتاکاروتن (پیشساز ویتامین آ) و آنتیاکسیدان داره و برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا خیلی خوبه.
خیلی خوب توصیفش کردی، نظرم نسبت به کدو حلوایی تغییر کرد اصن :)
حتما بخور. خیلی باشخصیته